Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 4 TL Salz (20 g)
- 4 Prisen Pfeffer
- 400 g brauner Zucker
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 TL Fenchelsamen
- 8 Stängel Thymian
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 350 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feigensenf
1h
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Balsamico-Schalotten
19h
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Coleslaw
40min
Rotweinbutter
3h 20min
Preiselbeer-Chutney
20min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1 Std. 50 Min
Bacon-Konfitüre
25min
Mojo Amarillo
45min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Feigen-Chutney
40min