Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
-
3
Stängel Estragon, abgezupft
veya 2 TL Estragon, getrocknet - 200 g Schmand
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Remoulade
10min
Balsamico-Schalotten
19 godz.
Olivensauce
10min
Scharfe Aioli
10min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 Min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Aioli light
5min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Schafskäse-Creme
5min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Aioli à la Axel Henkel
10min
Aioli, klassisch
10min