Birnen-Schokoladen-Törtchen im Glas (vegan)

Birnen-Schokoladen-Törtchen im Glas (vegan)

4.0 70 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 Portionen

Malzemeler

Dunkler Boden
  • Weizenmehl, universal
    250 g
  • Feinkristallzucker
    150 g
  • Weinstein-Backpulver
    2 TL
  • Kakaopulver, ungesüßt
    3 EL
  • Salz
    1 Prise
  • Wasser
    250 g
  • Sonnenblumenöl
    130 g
  • Essig
    1 TL
Birnenkompott
  • Birnen geschält, in Stücken (1-2 cm)
    500 g
  • Birnensaft
    60 g
  • Feinkristallzucker
    60 g
  • Vanillezucker
    1 EL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    2 EL
  • Rum
    1 EL
  • Zimtstange
    ½
Schokoladenpudding und Fertigstellung
  • Mandeldrink
    500 g
  • Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil) in Stücken
    50 g
  • Zucker
    2 EL
  • Vanillezucker
    1 EL
  • Kakaopulver, ungesüßt
    1 EL
  • Maisstärke
    40 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pistazien, gehackt
    2 TL
  • frische Minzeblätter
    8

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 7 g
Kalori 2255 kJ / 538 kcal
Yağ 25 g
Lif 6.2 g
Karbonhidrat 71 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...