Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 1050 g Wasser und mehr zum Kochen der Gnocchis
- 370 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (5 mm)
- 225 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 660 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 1 Stück Zitronenschale (1 x 3 cm)
- 1 Ei
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Gnocchis
- 25 g Butter
- 300 g Milch
- 150 g Taleggio, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2601 kJ / 621 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfel-Gnocchi
1hod. 50min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 Std. 30 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Spargel-Hollandaise-Tarte
1hod. 50min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 godz. 45 min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.