Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 1050 g Wasser und mehr zum Kochen der Gnocchis
- 370 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (5 mm)
- 225 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 660 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 1 Stück Zitronenschale (1 x 3 cm)
- 1 Ei
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Gnocchis
- 25 g Butter
- 300 g Milch
- 150 g Taleggio, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2601 kJ / 621 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 godz. 45 min
Gnocchi alla romana
1 godz.
Spargel-Hollandaise-Tarte
1 Std. 50 Min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 godz. 15 min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1 godz. 40 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 godz.
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min