Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de gombos verts frais
- le jus d'un citron jaune
- 1 piment rouge frais, épépiné
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1140 g de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
-
1
c. à café de fond de volaille
veya 1 cube de bouillon de poule - 150 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de bière pur malt
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à café de sel
- 20 g de vinaigre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Protein
- 54.1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 895.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 min
Nasi goreng aux crevettes
50 min
Mafé de poulet
1h
Poulet et riz aux sept-épices
35 min
Curry de poulet du Mozambique
45 min
Porc vindaloo
2h 30 min.
Bœuf teriyaki et riz
1ωρ. 45 λεπτ.
Bobó de crevettes
45 min
Salade de bœuf thaïe
30 min
Riz Biryani
45 min
Poulet à la pékinoise
45 min
Poulet à la sauce épicée
50 min