Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 290 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de nabiças
35 Min
Sopa de alho-francês e nabiças
45min
Caldo-verde de acelga
30 Min
Sopa da horta
55 Min
Creme de bacalhau
35 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50 Min
Lençol
30 Min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Bisque de marisco
45min
Poejada
45min
Embrulhos de couve com bacalhau
2h
Sopa de agrião com ovo cozido
45min