Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g stückige Tomaten
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g rote Linsen
- 100 g Crème fraîche (isteğe bağlı)
-
Petersilie zum Garnieren
veya Frühlingszwiebel zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 9.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerkrautsuppe
1u.
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Rote Linsensuppe
40min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Cremige rote Linsensuppe
45 min