Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 1000 g Butter, weich, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 100 Gramm
- Kalori
- 2250 kJ / 538 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 61 g
- Doymuş Yağ
- 39 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frische Butter
25min
Gelbe Currypaste
20min
Umami-Gewürzpaste
15min
Paneer
5 godz. 30 min
Ghee
20min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Panko - Japanisches Paniermehl
24 Std.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Zwiebel Bhaji
45min
Tamarinden-Paste
15min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Sellerie-Salz
35min