![Potato and Rosemary Focaccia Potato and Rosemary Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80221A94-E53C-423C-BFF5-0D1CE8885B64/Derivates/63B2AB70-2118-48C3-80C3-7A6430AC7F38.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g water
-
1
tsp dried instant yeast
veya 10 g fresh yeast, crumbled -
1
tsp sugar
veya barley malt extract - 500 g strong white bread flour
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 - 2 pinches fine sea salt, for sprinkling, to taste
- 250 g potatoes, peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
- 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 106.5 g
- Yağ
- 19.3 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parmesan and Rosemary Buns
1 Std. 45 Min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Tomato Focaccia
3 Std.
Pumpkin Quiche
2 Std. 5 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Onion Focaccia
3h 20 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min