Uyumlu sürümler
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 200 g water
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- ¼ tsp sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Paste
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 392 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 10.9 g
- Yağ
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Finger Rolls
3 godz. 30 min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Milk Bread
2h 20min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Pitta Bread
2h
Cheese Biscuits
30 min
Fougasse
2h
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Pistachio Almond Twists
45 min
Pesto Star Bread
2h 50min
Cheese Straws
30 min
Tomato Focaccia
3 godz.