Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de brandy
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 trozo de guindilla roja (isteğe bağlı)
- 20 chipirones frescos enteros rellenos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 18.81 g
- Karbonhidrat
- 8.1 g
- Yağ
- 13.96 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Bacalao con langostinos
1 Std.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Pastel de cabracho
2h 50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Almejas a la marinera
30 Min
Calamares a la americana
50 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Chipirones a la marinera
25 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Tigres
1 Std.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min