Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de falda de cordero (tajo bajo de ternasco) en trozos
- ½ cucharadita de colorante amarillo (isteğe bağlı)
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 130 g de borrajas limpias (en trozos de 4 cm)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1587 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.02 g
- Karbonhidrat
- 41.08 g
- Yağ
- 19.46 g
- Lif
- 1.71 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz con cordero
1 Std. 10 Min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Rancho
1 Std.
Arroz criollo
45 min
Guisantes con jamón
30 min
Nabos con patatas
1 Std. 50 Min
Cestas de lentejas con butifarra
1 godz. 20 min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12h 45 min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 Min
Arroz empurdanés
1 Std.
Arroz a banda
1 Std.