Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de falda de cordero (tajo bajo de ternasco) en trozos
- ½ cucharadita de colorante amarillo (isteğe bağlı)
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 130 g de borrajas limpias (en trozos de 4 cm)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1587 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.02 g
- Karbonhidrat
- 41.08 g
- Yağ
- 19.46 g
- Lif
- 1.71 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2sa 50 dk
Fideuá de pavo
30min
Lentejas guisadas
50min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Estofado de cerdo y pimientos de Padrón
40min
Estofado de cordero con hinojo
50min
Arroz mediterráneo de mariscos y chorizo
1 godz. 5 min
Arroz mediterráneo
35 Min
Arroz a la zamorana
45min
Arroz meloso con codornices
1 Std. 10 Min
Arroz con conejo
1sa 15 dk
Arroz empurdanés
1 Std.