Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Starkbier (z.B. Guinness)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 EL Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g weiße Rüben, in Stiften (1 x 3 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Champignons, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2hod.
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Wildschwein-Ragout
1ωρ. 30 λεπτ.
Wilder Hackbraten
2hod.
Gulasch Stroganoff
1h 10 min
Wildragout
1h 15min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Boeuf Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1ωρ. 40 λεπτ.
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Pichelsteiner Eintopf
1h 10 min