Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Starkbier (z.B. Guinness)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 EL Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g weiße Rüben, in Stiften (1 x 3 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Champignons, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Wilder Hackbraten
2u.
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45min
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 godz. 20 min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2u. 45min