Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
veya 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Geflügelbratwurst
3 godz. 30 min
Lammbratwurst
3 godz. 30 min
Kaninchen-Terrine
1h 10min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1 godz. 30 min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1 Std. 45 Min
Kürbisauflauf
1h 50min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15min
Reh im Weißkohlmantel
1h 35min
Gefüllte Eier
25min
Gulasch Stroganoff
1h 10min