Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
veya 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet mit Fenchelgemüse und Champignonweizen
50 min
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Königsberger Klopse - mal anders
1 godz.
Kaninchen-Terrine
1 godz. 10 min
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1h 50min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Sattmacher-Pizza
1 godz.
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 godz.
Hähnchen-Ragout
45 min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min