Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
veya 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1151.6 kJ / 275.2 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 110.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Éclair come un Paris-Brest
5h
Pink velvet cake
7h 20 min
Crêpes
1h 20min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Mug cake al whiskey e caffè
20 min
Red velvet cake
1 godz. 15 min
Cake pops
4h 25min
Cupcake Cappuccino
50min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crema tartufo
12h 20min
Crema al burro al cacao
10 min
Macaron al cioccolato
24hod.