Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
veya 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1151.6 kJ / 275.2 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 110.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1hod. 50min
Ventaglietti ricoperti
2u. 40min
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Torta ai frutti esotici
8sa 10 dk
Crema tartufo
12 Std. 20 Min
Limoni di frolla ripieni
1hod. 30min
Crocchette di tonno
10h
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Profiteroles
2h
Bignè al cioccolato
3h