Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre doux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction de goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 630 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Purée butternut-noisettes
50 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Purée panais potiron
45 Min
Flans de poireau
35 Min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 Min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée carotte-coco
40 Min
Epinards à la crème
25 min
Purée de carottes
30min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1hod.
Purée carotte-pomme de terre
25 min