Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 400 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de girasol
- 50 g de manteca de cerdo
- 400 g de filetes de ternera cortados en trozos de 1 cm
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino molido
- 2 cucharaditas de pasta de chiles rojos (isteğe bağlı)
Masa
- 100 g de manteca de cerdo
- 250 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de harina de fuerza
Montaje y horneado
- 2 huevos duros
- 36 - 48 pasas sin semillas
- 12 aceitunas negras
- 1 huevo batido (para pincelar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1488 kJ / 356 kcal
- Protein
- 13.31 g
- Karbonhidrat
- 34.39 g
- Yağ
- 18.36 g
- Lif
- 2.38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Ají de gallina
1 Std. 15 Min
Choripanes con salsa pebre
2 Std.
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Papas rellenas
2 Std. 30 Min
Causa limeña de atún
1 Std. 20 Min
Pan amasado
55min
Calzones rotos
35 Min
Pastelera de choclo
1 Std.
Cóctel pisco sour
10 Min
Sopaipillas chilenas
45 Min
Pebre
20 Min