Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 400 g di bietole, le foglie
- 300 g di spinaci freschi, le foglie
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 85.6 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Pasta all'uovo
1sa
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Tortelli di zucca mantovani
2sa 30 dk
Cappelletti reggiani
2sa
Tortelli verdi
3h 30min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Passatelli
45 dk
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min