Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 400 g di bietole, le foglie
- 300 g di spinaci freschi, le foglie
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 85.6 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2h
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ravioloni verdi di mare
1 Std. 5 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min