Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à brioche (la veille)
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 3 œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 250 g de farine de blé
- 20 g d'eau
- 140 g de beurre doux, coupé en morceaux
La garniture (le jour même)
- farine de blé, pour le plan de travail
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscuit roulé
1h 50 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Pain de Gênes
1hod.
Gâteau de Savoie
55 Min
Galette magique des Rois
3 Std. 15 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Pithiviers
2 Std.
Gratinée aux oignons
50 Min
Croustade aux pommes
50 Min
Brioches des Rois au praliné
5h 35 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1hod. 15min
Cervelle de canuts
12 Std.