Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Persian Flatbread
- 430 g water
-
20
g fresh yeast, crumbled
veya 2 tsp dried yeast (8 g) - 10 g honey
- 510 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- polenta, coarsely ground, for dusting
- oil, for greasing
- bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 Tbsp sesame seeds
- 2 Tbsp poppy seeds
Herb and Walnut Dip
- 100 g walnuts, halved or chopped
- 10 g fresh basil leaves
- 5 g fresh tarragon leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 50 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Protein
- 117 g
- Karbonhidrat
- 403 g
- Yağ
- 214 g
- Lif
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pitta Bread
2 Std.
Pain d'Epi
2 Std. 40 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Falafel
24 godz.
Houmous
13 godz. 30 min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Tamarind Paste
15min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min