Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di pomodori maturi in quarti
-
50
g di aceto di vino bianco
veya 50 g di aceto di mele - 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
-
500
g di cubetti di ghiaccio
veya 500 g di acqua molto fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2sa 25 dk
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Gazpacho
15 min
Tzatziki
20min
Salsa guacamole
10 min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min