Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
veya 100 g di formaggio a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1467.3 kJ / 350.7 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 319.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Stelle di mare
30 Min
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Bavarese alle nocciole
7h
Uva e stilton ai pistacchi
15 Min
Crostatine al melograno
50 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 godz. 30 min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 Min