Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carote al Marsala
25 Min
Cime di rapa e cous cous
35 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Torta alle bietole
3hod.
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 godz. 40 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Frittata di verdure
1 godz. 10 min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Mousse di miglio (senza glutine)
1 godz. 10 min
Puccia
1hod. 30min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min