Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 uova
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dashi in polvere (vedere varianti)
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di carne trita di maiale (isteğe bağlı)
- 30 g di funghi shiitake freschi, a fette, o qualsiasi fungo di taglia piccola, a fette
-
6
gamberi crudi di media grandezza, sgusciati
veya 6 bastoncini di surimi, a pezzi - 30 piselli surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jambon persillé
2 Std.
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Cachupa con maiale e fagioli
26 Std. 20 Min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 godz. 10 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Chutney di mango
20 Min
Blinis al curry con gamberi
1 Std.
Zuppa di pesce misto
40 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 Std. 5 Min
Polpo in bottiglia
9 godz. 10 min