Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pane rustico ai semi
1hod. 30min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane con farina di mais
5u. 5min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min