Alcachofas a la romana

3.3 29 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 unidades

Malzemeler

  • 4 alcachofas frescas (con tallo)
  • 2 cucharadas de zumo de limón
  • 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • ½ - 1 diente de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco seco
  • 300 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de verduras

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 89.8 mg
Protein 1.9 g
Kalori 571 kJ / 136 kcal
Yağ 10.1 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 1.4 g
Karbonhidrat 6.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...