Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Minicalzone "Neptun"
1sa 20 dk
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2 Std. 30 Min
Eierschwammerl-Empanadas
1h 45min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1sa 20 dk