Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min.
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Thymian
1h 55 min.
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min.
Gefüllte Focaccia
4 Std.
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Pizza mit Salsiccia
2hod. 40min
Focacce mit Oliven
2hod.
Pissaladière
1hod. 20min
Schweizer Rustico
25h 20 min
Focaccia auf apulische Art
1ωρ. 40 λεπτ.
Pizza auf römische Art
1ωρ. 40 λεπτ.