Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
-
200
g Primosale-Käse, in Stücken
veya 200 g Pecorino, in Stücken - 400 g Eiertomaten, Typ San Marzano, in Stücken (2 cm), entkernt
- 40 g natives Olivenöl
- 1 - 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 gestr. TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt (isteğe bağlı)
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Spinat-Pistazien-Flans
35 Min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia mit Oliven
2 godz. 10 min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40min
Kräuterbrotkranz
4 godz. 30 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Käsetaschen
45 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min