Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Pasta sfoglia veloce
2h
Croissant
7h 30 min
Farfalle all'uovo
1 Std.
Bruco brioche
2h
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Pasta sfoglia al cacao
1 Std. 40 Min
Croissant francese
5h 20 min
Pasta sfoglia
3h 40min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min