Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Baguette
4h
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5u.
Lievito madre
72h 15min
Pasta sfoglia al cacao
1h 40 min
Pandoro
12 Std.
Fiocchi
7 Std. 30 Min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Cornetti brioche
6hod. 30min
Croissant francese
5h 20min
Cavatelli
1 Std. 30 Min