Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 foglioline di prezzemolo fresco, lavate
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco di piccole dimensioni (1-1,5 cm)
- 100 g di pomodori datterino maturi a metà
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 100 g di pasta tipo penne (cottura 10 min.)
- 10 - 20 g di pecorino romano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 75.4 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 Min
Spaghetti al tonno
40 dk
Penne all'arrabbiata
20 dk
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 dk
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 dk
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 dk
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 Min