Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, quartered
- 20 g fresh basil leaves
- 3 garlic cloves
- 1 tsp salt, or to taste
- 80 g olive oil
- 1 Tbsp tomato purée
-
1500
g tomatoes, fresh, ripe, peeled and deseeded
veya 3 tins tinned chopped tomatoes (3 x 400 g tin)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Risotto for One
35 min
Tomato Sauce
40min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Béchamel Sauce
15min
Chopped Onions
5 Min
Vegetable pasta sauce
40min
Béchamel Sauce
15min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Pasta Amatriciana
30 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min