
Cihazlar ve Aksesuarlar
Macaroni cheese with a crunchy topping
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
Nut topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)100 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
raw almonds50 g
-
unsalted butter70 g
-
pepita seeds (isteğe bağlı)20 g
-
sunflower seeds (isteğe bağlı)20 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Macaroni cheese
-
unsalted butter for greasing60 g
-
Gruyère cheese cut into cubes (3 cm)90 g
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
leek white part only, cut into pieces60 g
-
cauliflower cut into florets200 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)150 g
-
water1200 g
-
macaroni pasta300 g
-
plain flour50 g
-
full cream milk500 g
-
ground nutmeg to taste¼ - 1 tsp
-
paprika to taste1 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
742 kcal /
3116.8 kJ
Protein
29.3 g
Yağ
43.6 g
Karbonhidrat
56.5 g
Lif
6.1 g
Doymuş Yağ
23.2 g
Sodyum
691.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Vegetarian Kitchen
87 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda