Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1855 kJ / 443 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 131 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4hod. 35min
Zwetschkenröster
1óra 30p
Ribiselschnitten
1 Std.
Osternest aus Germteig
2 Std.
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1óra 35p
Wiener Rehrücken
3hod. 40min
Marillenkuchen
1óra 30p
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Schnelle Biskuitroulade
30 Min