Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1855 kJ / 443 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 131 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Ribiselschnitten
1u.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Zwetschkenröster
1h 30min
Ribiselgelee
55min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Marillenkuchen
1h 30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenmarmelade
35 min
Marillenknödel "die Besten"
1u.
Rumschnitten
50 min