Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 900 g Wasser
- 80 g Weißwein
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 50 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 200 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2349 kJ / 556 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Rucola-Risotto
35 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
Überbackenes Risotto
50 Min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Gnocchi Caprese
20 Min