Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 900 g Wasser
- 80 g Weißwein
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 50 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 200 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2349 kJ / 556 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Gnocchi Caprese
20p
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35p
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Überbackenes Risotto
50 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35p
Rucola-Risotto
35p
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30p
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35p
Grünes Risotto
35p
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min