Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
-
50
g Pancetta, gewürfelt oder in Streifen
veya 50 g Speckwürfel - 500 g Zucchini, klein, in Scheiben (2 mm)
- 250 g Risottoreis
- 700 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1764 kJ / 422 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40 min
Spargel-Bärlauch-Risotto
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Kürbisrisotto
55min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Risotto mit Zucchini
50 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min