Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 TL Speisestärke
- 150 g Gorgonzola, in Stücken (2-3 cm)
- 50 - 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min
Parmesan-Pasta
30 min
Blauschimmelkäse-Sauce
10 min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30 min
Zwiebelsuppe
45 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Bärlauch-Spaghetti
30 min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 min