Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 TL Speisestärke
- 150 g Gorgonzola, in Stücken (2-3 cm)
- 50 - 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Parmesan-Pasta
30min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Parmesansüppchen
25min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Roquefort-Dressing
10min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2 Std.
Käsefondue
15min