Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 TL Speisestärke
- 150 g Gorgonzola, in Stücken (2-3 cm)
- 50 - 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2 godz.
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Käsefondue (mediterran)
25min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Käsefondue
15min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min
Parmesan-Pasta
30min