Cihazlar ve Aksesuarlar
Hazelnut Bavarian
Hazırlık 15 dk
Toplam 6sa 25 dk
8 portion
Malzemeler
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
35.2 mg
Protein
6.5 g
Kalori
1629.8 kJ /
388 kcal
Yağ
33.3 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
15.7 g
Karbonhidrat
17.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian cuisine: Desserts
7 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1sa
Almond biscotti
1sa 10 dk
Crème brûlée
7sa
Focaccia
2sa 5 dk
Rustic bread
2sa
Cold cut pork sausage
1sa 30 dk
Halva semifreddo
7sa 30 dk
Banoffee tartlets
1sa 45 dk
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3sa
Summer ice cream cake
4sa 50 dk
White chocolate mousse cups
3sa 35 dk
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 dk