Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 100 g hazelnuts, toasted
- 500 g pouring (whipping) cream, chilled
- 6 egg yolks
- 120 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp water or rum, for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1629.8 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 35.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fig and walnut ice cream
8j 40 menit
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25j 20 menit
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40 min
Panna cotta
6h 15 min
Gin and lavender gelato
Değerlendirme yok
Tiramisu
5 godz. 20 min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Brioche
5h
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2j 30 menit
Hazelnut torte
3h 15min
Crème brûlée
7 Std.