Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 20.9 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 176.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon tart
2h 15 min
Chocolate volcanos
55 Min
Chocolate fondants
30 min
Chocolate mousse
3h 20 min
Profiteroles
2j
Steamed orange puddings
1j 25 menit
Chocolate brownie trifle
6h
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Berry marshmallow slice
2j 30 menit
Chocolate fondant cake
40 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Chocolate ganache
20 min