Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 20.9 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 176.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lime meringue tartlets
2h 40min
Bee sting cake
6h 50min
Granini slice
2h 15min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Kormolas (Kulkuls)
3hod.
Profiteroles
2h
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
Churros
40min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Chocolate fondant cake
40min
Crème brûlée
7h
Chocolate volcanos
55min