Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco (½ cubetto)
- 100 g di vino bianco
- 180 g di acqua
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4h
Pizzi leccesi
6h
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Filone saporito
5h 20min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35 min.
Taralli alla pizzaiola
45 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Pucce
7ωρ.
Friselle
4h
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min