Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 99.2 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 5.1 g
Alternatif tarifler
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Pizzi leccesi
6h
Calzone
2h 50min
Focaccia di patate
2h 50min
Pucce
7 godz.
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Pizza barese ai pomodorini
2h