Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
veya 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 33.2 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Ciabattine
3óra 30p
Piadina sfogliata (1 porzione)
40min
Piadina romagnola farcita
55 min.
Pizzette
3h 40 min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Cornetti brioche
6h 30min
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Focaccine morbide
3óra 30p
Burger buns
4 godz. 40 min
Tigelle
3 Std. 50 Min