Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
veya 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 33.2 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Piadina romagnola farcita
55 min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Svedesi
7ωρ. 30 λεπτ.
Pizzette
3h 40min
Girelle di pizza al prosciutto
2h 30 min.
Tigelle
3 Std. 50 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Cornetti brioche
6h 30min
Burger buns
4h 40min
Piadina sfogliata (1 porzione)
40min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h