Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 200 - 220 g di pomodori pelati a pezzi
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4273.9 kJ / 1021.5 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Karbonhidrat
- 145.3 g
- Yağ
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 208.5 g
Alternatif tarifler
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Piccoli calzoni TM6
4h 30min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia barese TM6
4 godz.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pinsa romana
5h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min