Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g cabrito cortadas em pedaços
- Sal q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 250 g tomate maduro s/ pele cortado em pedaços
- 30 g banha
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Fatias de pão tipo alentejano q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2935.3 kJ / 701.6 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 26.1 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 227.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Borrego mediterrânico
10 Std.
Ensopado de borrego
1 Std.
Favas guisadas
50 Min
Ensopado de Borrego
3 Std.
Poejada
45 Min
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Caldeirada de cabrito
2 Std. 50 Min
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Arroz de pato
1 Std. 5 Min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min