Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g cabrito cortadas em pedaços
- Sal q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 250 g tomate maduro s/ pele cortado em pedaços
- 30 g banha
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Fatias de pão tipo alentejano q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2935.3 kJ / 701.6 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 26.1 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 227.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Açorda de marisco
30 dk
Feijoada
1h 10 phút
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Ensopado de borrego
1h
Chanfana de borrego
24h
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Cabrito no forno com migas de espargos
10 godz. 5 min
Guisado de borrego
13h
Arroz de polvo
1h 15min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Arroz de pato
1h 5min
Açorda alentejana de bacalhau
30 dk