Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 550 g di farina + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 280 g di latte intero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 3 gambi di sedano, le foglioline, lavate e asciutte
- 400 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 30 g di olive nere denocciolate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di capperi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 tuorlo d'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2390 kJ / 571 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 22.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagotto napoletano
2h 15min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Frittatine di pasta
3h 30min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Taralli sugna e pepe
4h
Tortano speck e fontina
2h
Parigina
3h 30min
Pizza di scarola
3h 30min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min