Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Birnen, weich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- 500 g Gelierzucker 2:1
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ¼ TL Zimt
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2729 kJ / 645 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 154 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Konfitüre
30 Min
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30 Min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 Min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 Min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 Min
Birnenkonfitüre
20min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 λεπτ.
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 Min