Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Birnen, weich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- 500 g Gelierzucker 2:1
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ¼ TL Zimt
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2729 kJ / 645 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 154 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 Std. 20 Min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Bellini-Konfitüre
40min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1sa 40 dk
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20 min
Birnenkonfitüre
20 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min