Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Birnen, weich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- 500 g Gelierzucker 2:1
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ¼ TL Zimt
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2729 kJ / 645 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 154 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Orangenkonfitüre
45min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min