Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1300 g Orangen (ca. 6 Stück), Bio, 8 Streifen Schale (à 1 x 8 cm) dünn abgeschält, in Spalten, zimmerwarm
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Zitronensaft
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2031 kJ / 479 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Zitronen-Marmelade
30min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Beeren-Mix-Konfitüre
1u.
Birnenkonfitüre
20min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min