Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 350 g Traubensaft
- 20 g Pernod
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 35 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1519 kJ / 362 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 11 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sahne-Grießpudding mit Roter Grütze
15min
Rote Grütze
30min
Kirsch-Grütze
20min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4h
Milchreis mit Roter Grütze
50min
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3 Std.
Rote Grütze
30min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Pflaumenkompott
20min
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 Std. 40 Min
Zwetschgenmus
1h