Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 350 g Traubensaft
- 20 g Pernod
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 35 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1519 kJ / 362 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 11 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bunter Retro-Obstboden
10h
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Rote Grütze
30min
Glasierte Mairübchen
25min
Rote Grütze
30min
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2h 40min
Pflaumenkompott
20 min
Erdbeergrütze
20 min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1h
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3hod.
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10h
Sahne-Grießpudding mit Roter Grütze
15min