Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Genoise
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 200 g açúcar
- 8 ovos
- 150 g farinha tipo 55
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 6 claras de ovo
- 150 g açúcar
- 250 g manteiga
- 6 gemas de ovo
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Cobertura
- 100 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3624.8 kJ / 866.4 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 70.4 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 34.5 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 104.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo fresco de morango
3sa
Tarte gelada de limão
8h
Almôndegas de borrego com molho de iogurte e arroz
40 min
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1j
Fofos com creme de laranja
1j
Pasta de açúcar
10 min
Brioche de especiarias
3sa
Bolo de anos Baleia
6h
Palmiers cobertos
2j
Bolo com frutos silvestres e natas
1j
Bolo Moka
1j
Bolo de ananás
2j