Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Genoise
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 200 g açúcar
- 8 ovos
- 150 g farinha tipo 55
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 6 claras de ovo
- 150 g açúcar
- 250 g manteiga
- 6 gemas de ovo
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Cobertura
- 100 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3624.8 kJ / 866.4 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 70.4 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 34.5 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 104.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte gelada de limão
8 godz.
Panquecas em frasco
20 Min
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
1 Std. 50 Min
Bolo gelado
8h 30min
Mince pie
10h
Ovo estrelado
40 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Blättertorte
2 Std.
Cassata de avelã e chocolate
8 godz.
Bolo xadrez
1h 40min
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
55 Min
Bolo estrela
1h 40min