Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua, templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
veya 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Pan integral al vapor
2 Std.
Panecillos integrales
3 Std. 40 Min
Pan multicereales
24 godz.
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pan de espelta
2 Std. 20 Min