Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche di patate e cipolle
55min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20min
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min