Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Rotolo funghi e peperoni
2hod. 15min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Focaccia di patate
2h 50min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Strudel di verdure
2h
Torta salata champignon e provola
1h 5 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Melanzane ripiene
1h 30 min