Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Torta di patate e mais
1h 50 min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Torta salata di pane
45min
Melanzane ripiene all'orientale
1h 20 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Torta di pane salata
55min
Focaccia a sorpresa
2h
Melanzane ripiene
1h 30min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min